Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn belangrijk voor De Lindeboom. Zij ondersteunen de cliënten bij de dagelijkse activiteiten en dragen bij aan het welzijn van onze cliënten.

Onze missie
Van oudsher staat de lindeboom symbool voor bescherming. Niet voor niets zie je in het Nederlandse landschap zoveel boerderijen met die prachtige lei-linden ervoor. De lindeboom beschermt de boerderij tegen boze geesten, wind en bliksem. Het zachte blad van de lindeboom heeft dan ook de vorm van een hart. En als je de linde op een afstand bekijkt, heeft de hele boom een hartvorm, als hij tenminste vrij zijn gang mag gaan.

Wij werken met datzelfde hart op onze boerderij: mensen met verschillende kwaliteiten dragen allemaal een steentje bij. Het werk is herkenbaar, het resultaat geeft voldoening en werkt stimulerend. De levendige en natuurlijke setting van De Lindeboom is een omgeving waar mensen met een beperking met een gerust hart naartoe kunnen worden gebracht. Het is onze missie om de harten van onze cliënten te laten stralen!

Interesse?
Heb jij interesse in de combinatie ‘zorg en boerderij’ en heb je hart voor mensen? De Lindeboom zoekt regelmatig vrijwilligers die op het land en in de stallen willen meewerken, gastvrouw of gastheer willen zijn, vaktechnische mensen (timmerwerk, straatwerk, snoeiwerk)  en mensen die willen helpen bij de verkoop van onze producten. Ben je één of meerdere dagdelen beschikbaar? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!